1e Schadehersteller, bij voorkeur AST

Functieomschrijving

Jij wilt werken in een autoschadeherstelbedrijf waar je de ruimte krijgt om je werk goed uit te voeren. Waarom? Omdat je aan het eind van de dag met een fijn gevoel naar huis wilt, met de wetenschap dat je een juiste reparatie hebt uitgevoerd volgens fabrieksspecificaties. Klinkt dit goed? Dan willen we jou graag leren kennen.

Als 1e autoschadehersteller bij Bekkers houd jij je bezig met (de)montage en kalibratiewerk. Dit doe je zorgvuldig zodat de rest van het schadeherstel soepel kan verlopen. Wanneer de auto hersteld is monteer jij de auto weer en voer je een laatste test uit voor hij weer wordt meegegeven aan de eigenaar.

In onze vestiging in Eindhoven werken wij met auto’s in het topsegment. Jij draait je hand dus niet om voor het vervangen van de aandrijflijn van een Bentley of het kalibreren van de actieve aerodynamica van een McLaren, maar geniet juist van het werken aan exclusieve auto’s. Wij zorgen ervoor dat je alleen de beste apparatuur, gereedschap en merkspecifieke scholing hebt om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kunt uitvoeren.

 

Over Bekkers Autoschade

Je hebt autoschadeherstelbedrijven en je hebt Bekkers Autoschade. Al vanaf het begin zwemmen we tegen de stoom in. Wij onderscheiden ons namelijk door niet in te leveren op kwaliteit en veiligheid, maakt niet uit wat de reden ook mag zijn. Wat dit betekent voor jou? Dat jij de ruimte krijgt om je werk goed te doen. Sterker nog, wij verwachten van jou dat je jouw werk goed uitvoert en de klant in een veilige auto weer naar huis stuurt. Dan kan ij aan het eind van de dag namelijk ook met een goed gevoel naar huis.

 

Voordelen werken bij Bekkers

  • Een werkplek waarin veiligheid, kwaliteit en innovatie is terug te zien;
  • Jij krijgt bij ons de tijd om je werk wél goed uit te voeren;
  • Vanaf het begin zijn wij een familiebedrijf en die cultuur willen we graag zo houden;
  • Scholingen bij branche gerelateerde opleidingsinstituten en vanuit autofabrikanten gegeven in binnen en buitenland;

Functievereisten

Herken jij jezelf in de volgende eigenschappen? Dan zoeken we jou!

  • Je hebt passie voor het autovak;
  • Een AST diploma en/of ervaring als autoschadetechnicus is een pre;
  • (Ervaring met complex schadeherstel in topsegment is een pre;)
  • Jij wilt je graag ontwikkelen binnen en ambitieus bedrijf;
  • Jij wilt de tijd en de middelen krijgen om je werk goed uit te voeren;