Plaatwerker

Functieomschrijving

Voor onze vestiging in Eindhoven, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven plaatwerker die ervaring heeft met auto's uit het topsegment of open staat in deze wereld te worden opgeleid.

 

Als plaatwerker ben je verantwoordelijk voor het herstellen en vernieuwen van carrosserie en chassis delen voor welke auto dan ook. Zelfs voor het vervangen van een achterscherm van een Bentayga draai je je hand niet om. Je beschikt over specifieke kennis welke voor wordt geschreven door fabrikanten zoals Bentley, Lamborghini, McLaren, Maserati, Porsche en nog vele anderen. Wat betreft exotische materialen zoals HS staal, aluminium maar ook carbon kan niemand je iets wijs maken. Je beschikt over alle middelen om deze auto's op de Bekkers Autoschade manier te herstellen! Namelijk met alle benodigde kennis, middelen en tijd.

 

Wij bieden volop uitdaging en een prima pakket arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast bieden we je de mogelijkheid je kennis uit te blijven breiden om zo op de snelle ontwikkelingen in de markt in te spelen.

Ben jij die gedreven plaatwerker die klaar is voor de volgende stap? Solliciteer nu en kom werken aan de meest exotische auto's, in een high-tech omgeving, met de beste mensen om je heen!

Functievereisten

- Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau, aangevuld met een autotechnische opleiding.
- Je hebt al ervaring complex schadeherstel uit het topsegment. (pré)

- Je bent leergierig en je wil je verder ontwikkelen in een team vol specialisten
- Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid en doorzettingsvermogen.
- Je hebt kennis van de laatste (merkspecifieke) reparatie- en hersteltechnieken.

- Je wil werken in een team wat speelt in de Champions League in de wereld van autoschade herstel