Voorbewerker/Spuiter

Functieomschrijving

Voor onze vestiging in Eindhoven, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven voorbewerker/spuiter die ervaring heeft met auto's uit het topsegment of open staat in deze wereld te worden opgeleid.

Als voorbewerker/spuiter ben je verantwoordelijk voor het vakkundig herstellen van schades. Je blinkt uit als allrounder in de spuiterij. Je bent thuis in zowel het voorbewerken en het spuiten van auto’s. Wij maken vooral zwaardere schades en ook veelal aan auto's uit het topsegment. Je werkt dan ook regelmatig aan exotische materialen welke ieder een aparte manier van voorbewerken vraagt voor het beste resultaat. Naast het aanbrengen van beschermende lagen en laksystemen ben je ook bezig met schuren, plamuren, vetvrij maken en afplakken van carrosseriedelen. Ook het meten en mengen van kleuren en het spuiten van deze wagens hoort bij je werkzaamheden. Daarnaast draai je je hand niet om voor het voorbewerken van exotische materialen zoals carbon aan auto's zoals een McLaren of Lamborghini. Alle benodigdheden zoals gereedschap, opleidingen en een team van specialisten staan tot je beschikking om zo de hoogst mogelijke kwaliteit na te streven.

 

Wij bieden volop uitdaging en een prima pakket arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast bieden we je de mogelijkheid je kennis uit te blijven breiden om zo op de snelle ontwikkelingen in de markt in te spelen.

 

Ben jij die gedreven voorbewerker/spuiter die klaar is voor de volgende stap? Solliciteer nu en kom werken aan de meest exotische auto's, in een high-tech omgeving, met de beste mensen om je heen!

Vereisten

- Je bent opgeleid tot autospuiter en hebt een (geldig) certificaat verantwoord autospuiten.

- Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau.

- Je hebt ervaring als voorbewerker/spuiter en bent klaar voor de volgende stap.
- Je hebt al ervaring met complex schadeherstel uit het topsegment. (pré)

- Je bent leergierig en je wil je verder ontwikkelen in een team vol specialisten.
- Je bent een teamspeler en wil samen een steeds hoger niveau nastreven.

- Je wil werken in een team wat speelt in de Champions League in de wereld van autoschade herstel